• Telefon: 0 342 317 49 80, gabam@gantep.edu.tr

Hollanda Krallığı Büyükelçiliği ve Başkonsolosluğu, insan hakları ve hukukun üstünlüğü alanında 2022 yılında başlayacak olan proje başvurularına açıktır. Sivil toplum örgütleri, kar amacı gütmeyen eğitim kurumları, yarı-devlet kurumları ve belediyeler başvuruda bulanabilir. 

Proje başvuruları için son kabul tarihi 31 Aralık 2021, saat 18:00 (Türkiye saati)

Başvurular sürekli olarak gözden geçirileceğinden, projeleri erken göndermeniz önerilir. 2022'de, mevcut olan finansal kaynakların tamamen dağıtılamaması durumunda ikinci bir çağrının yayınlanması söz konusu olacaktır.

Proje başvuruları için başvuru formunun kullanılması gerekmektedir, aksi takdirde proje başvuruları değerlendirmeye alınmayacaktır. Lütfen başvuru formunu doldururken ilgili alanlarda belirtilen azami limitleri aşmadığınızdan emin olunuz. Bu alanlarda belirtilen azami uzunlukları dikkate almadan yapılan başvurular tarafımızdan değerlendirilmeyecektir. Lütfen başvurularınızda projenizle ilgili temel bilgilere odaklanarak mümkün olduğunca kısa ve projenin özüne yönelik bilgi veriniz. Başvurular İngilizce olarak yapılmalıdır.

Programlar ve başvuru formları hakkında daha detaylı bilgi almak için lütfen aşağıdaki sayfaları ziyaret ediniz:

MATRA FONU:

MATRA Fund in Turkey 2022 - call and application guidelines

MATRA Forms 2022 (Application & Reporting Forms)

İNSAN HAKLARI FONU

Human Rights Fund in Turkey 2022 - call and application guidelines

Human Rights Forms 2022 (Application & Reporting Forms)

Başvurular aşağıdaki e-posta adresine gönderilmelidir:

ANK-MATRAHR@minbuza.nl

Başvuru formu ya da değerlendirme süreci hakkında daha fazla bilgi almak için aşağıda belirtilmiş olan adreslerle iletişime geçebilirsiniz:

ANK-MATRAHR@minbuza.nl

ist-matra@minbuza.n